Inspired by…

I feel very vulnerable when I perform a song for the first time. I may not say it, but I’m terrified. I like that nervousness. I don’t like it in the moment, but I know that it just means that I want it. And it means that it’s challenging to me, and I’m doing the right job. You can’t be too comfortable or too confident. ~ Beyonce

Opet mi ne ide. Počnem da pišem, pa stanem. Pa obrišem. Pa sve tako u krug.

Znate da su mi reči podjednako bitan deo svakog blogposta koliko i slike, ali u poslednje vreme nešto neće da izađu i formiraju nešto smisleno.

Ali sam baš htela da podelim video koji prethodnih dana upijam po više puta… The year of 4. Kratki dokumentarni film o Beyonce, njenom životu, poslednjem albumu i pripremama koreografije za spot. Ništa revolucionarno, ali je jedna od onih stvari koja vas neobjašnjivo inspiriše. Neću puno pisati o tome, koga zanima neka pogleda :)

I’m learning to drown out the constant noise that is such an inseparable part of my life. I don’t have to prove anything to anyone. I only have to follow my heart and concentrate on what I want to say to the world.

http://www.youtube.com/watch?v=ZBKphWGUbH8

8 responses

 1. Vala baš! A kako ta žena đuska, svaki put me oduševi. Upisala se na moju must-visit-when-around listi koncerata, koja je poprilično mala i odabrana :)

 2. kad god je gledam kako igra, dobijem komplekse
  i to one po kojima bi trebalo samo da sedim u kuci i da ne pokusavam ni korak da napravim
  cemu? kad ona to mnogo bolje ume :D

 3. draga bubiska,
  ta kocnica je prilicno standardna pojava… i ona nema veze sa blogom, koliko sa zivotnim trenutkom. htedoh reci, leto je… lepo (?) je vreme i organizam trazi da bleji.

  mi smo tu, a ti navali kad budes bila u formi.
  pus
  <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *